Dobré ráno, Katko
My dvě si asi neporozumíme ve svých názorech, ale to už tak někdy bývá ...
Nevím kdy jsem Vás urazila (s dovolením přejdu k vykání - přijde mi to v našem rozhovoru adekvátnější), protože jsem na Vás napsala myslím jen to, že mi připadáte, že trochu kopete kolem sebe jako dítě - nic jiného. A myslím, že neurážím ani jiné maminky ... kdežto podle mého názoru Vy urážíte Radmilu ... Nejsem ani její příbuzná ani velká kamarádka, abych ji bůhvíjak obhajovala ... Napsala jsem jen svůj názor dle svých zkušeností a jen mi vadí, že se tady trochu zbytečně kazí pověst člověka, který se "nemůže bránit", protože si myslím, že Radmila má dost svých jiných starostí než brouzdat po netu a řešit, kdo o ní co napíše ... a stejně si myslím, že i kdyby sem přišla a obhajovala své jednání, tak by to byla ztráta času, protože Vy asi nebudete spokojená a oponovala byste pořád, protože jste prostě přesvědčená o svém názoru o tom, že Radmila je špatná ... To Vám ale naprosto nevyčítám a VÁŠ NÁZOR RESPEKTUJI !!! Nepsala jsem, že maminky, které sem napsaly, že nebyly spokojené - že to vše se jim opravdu nestalo a že prostě spokojené nebyly - to nemůžu ani nechci soudit, protože u toho nikdo z nás nebyl a tak to ví pouze ta dotyčná maminka a Radmila zároveň ... jen chci říct, že všechno se dá říct BEZ ZBYTEČNÉ AVERZE tak, abyste zbytečně někoho neurazila a další maminky zbytečně neodradila, protože jim se to zrovna s Radmilou líbit může ...
A protože jste mě asi stále nepochopila o co jde, zopakuju to ještě jednou a snad srozumitelněji =
stačí říct "S Radmilou jsem nebyla spokojená, příště budu hledat jinde", ale ne silně sugerovat (už poněkolikáté v téhle diskuzi) nerozhodnutým maminkám "Radmilu si neberte, je špatná" - tím pádem se snažíte ovlivňovat jiné, což může být klidně k jejich škodě, když si to nevyzkouší sami.
Psala jste, že musíte bránit ty nespokojené maminky, které si te´d můžou připadat jako mezi piraněmi námi spokojenými - asi jste zklamaná, že se opět ozval někdo, kdo spokojený byl a že tato diskuze není jen o házení špínu na Radmilu jako to čteme od Vás ...
A ještě jedna věc nad kterou byste se mohla zamyslet, že já jsem s obviňováním ani obhajováním nezačala - z mé strany je to pouze REAKCE na Vaše myslím si poněkud přehnaně napsané komentáře. Toť vše.
Katka
Předchozí