| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Otcovské fejetony: Interview s puberťákem

Baro, Vendulo, Kobliho, Petre....

Myslim si proste, ze divny a patologicky vztah rozhodne nemame.Urcite je lepsi o dite jevit zajem,jakoukoliv formou, komunikovat s nim, nez si ho nevsimat nebo delat blbeho a neslysiciho na otazky kolem sexu, drog, vztahu, zalaskovani a pod.
A taky vim, ze prijde doba, kdy bude urcite uzavrenejsi a nebude mi chtit vse zdelit, ale bude to jen jeho rozhodnuti.

Rozhodne nepatri ke klukum, co jeste ve 30letech jde s mamou za ruku po ulici na nakup a priblble se ji drzi jako kliste.Nema vlastni nazor a pokud ho chce mit, tak je tise upozornen, ze ja jsem jeho maminka a dokud budu ziva, tak budes mlceta poslouchat me.
Umi se zastat prave tech sikanovanych, ktere bohuzel i v jejich tride jsou. Aumi to pekne tvrde.Nenecha si nic libit a holky ho zboznuji, az to jejich neustale vyzvaneni u dveri a telefonovani k nam domu mi leze na nervy.Ale respektuji to.Je to holt uz vek na ,,zamilovavani se" a neni to jen muj chlapecek a mazanek, ale bohuzel, jednou bude i nejake jine ,,zenske".
A vubec mi nepripada divny vztah, ve kterem se snazim s nim mluvit od mala narovinu o vsem a v posledni dobe i o mem tehotenstvi, porodu a o ,,miminkovskych" vecech a tech vsech vecech kolem.
Je na kazdem z nas, jaky vztah si se svym ditetem vytvori.Zatim dekuji za to, ze se sveruje a pta se na rady ,jak treba na holky a tak.Nekdy i on ma den, kdy se mu nechce mluvit nebo ho neco trapi, ale ja cekam, az dojde sam a sam se mi sveri.Respektuji jeho soukromi.

A rozhodne me nejake reci DAVa, ktery nema ani tolik odvahy se prihlasit, jako registrovany, nerozhodi.Kazdy clovek je jiny y kazdy clovek ma jiny pohled na vec.A taky , kazdy clovek si ze sveho detstvi asi nese neco, co ho ovlivnuje i po dalsi zivot.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.