Zizino,
můžu se zeptat u koho ,jsi rodila?
Já jsem rodila v Neratovicích v roce 2001 a musím říct,že přístup lékařů i sester byl naprosto super. Rodil mě primář Bílina a jeho zástupce MUDr. Šach,který je i mým gynekologem.
Rodila,jsem císařem pro KP,manžel,byl u porodu, přímo na sále,vše nám bylo předem vysvětleno a ukázáno. Poporodní péče,byla taky skvělá. Připadala,jsem si tam spíš,jak v hotelu a ne v nemocnici. Měla jsem jednolůžkový pokoj,s polohovací postelý,tv,soc.zařízením,telefonem,jídelními lístky do místních restaurací a hlavně se skvělým přístupem sestřiček,které mi ve všem ochotně pomohly. Na Neratovice,mám jenom ty nejlepší vzpomínky a pokud,bych někdy potřebovala gynekologii,tak,bych už jinam nešla.
Nejvíc se mi líbil, přístup personálu k oběma rodičům. Manžel,byl na všech mých vyšetřeních spolu se mnou a doktor,nám oběma vysvětlil,jak miminko roste.Byl i na sále při vyndavání miminka,aby ho mohl přivítat a pochovat.Hezké taky je,že miminko nemyjí hned,ale,až dvě hodiny po porodu. Nejdříve ho dají do inkubátoru zahřát,aby nemělo takový šok.
Jediné,co mi tam trošku vadilo,je to,že nemají neonatologickou jednotku a rizikové kojence vozí do jiných nemocnic.To,jsem ovšem věděla předem. Ve 30 týdnu,jsem málem rodila a tak,jsem byla smířená s tím,že mám od svého doktora v případě nouze zajištěnou neonatologickou jednotku v Podolí. Naštěstí všechno dobře dopadlo a moje Natalie Jana se narodila,tak,jak měla. Vážila 3,50 a měřila 51cm.
Tinas
Předchozí