| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak zápasím s poporodní depresí

Holky, pěkně v tom lítám, já vím. Klasicky mě to chytne na podzim, jestli jsem těhotná nebo ne a je to se mnou k nevydržení.Dělám scény a moralizuju.Pak mě to mrzí a vyčítám si, že si spíš koleduju o to,aby se netěšil domů vůbec, chodil čím dál víc a ještě si někoho našel. Od pátku jsem se utápěla ve smutku, pak to v pondělí vybuchlo a řekla jsem věci, který mě teď mrzí. No jo, tak to prostě se mnou je pořád.
Jenže jak to šlo ven, najednou se mi ulevilo.Vymluvila jsem se, vybrečela a je klid. Doma je bohužel tichá domácnost a já přemýšlím, jak to žehlit,ale neshodit se.
Kámoška v práci mi dneska řekla úplně to samý, co vy. Byla jsem zvyklá toho mít tolik, že jsem spíš nestíhala.Práce, kroužky s dětmi, předcvičování aerobiku, kamarádi,sport a teď jsem se zbytečně odstříhla, mám moc času na přemýšlení a tak se upínám na manžela.Chci, aby pochopil, jak mi je, co cítím, blabla bla.Což je pro něj samozřejmě nepochopitelné.
Tak už si plánuju nějaký další cvičení, schůzky s kámoškama,... Uvidíme.
Trpím spíš pocitem z toho, že si o mě lidi budou vykládat, že ten můj někde paří na diskotéce a já lapím chuděrka doma. Bydlím na malém městě, kde se všichni znají a hlavně jsem známá já. Víte jak jsou někdy lidi zlí. A nedej Bože, že mi to někdo řekne a ještě si přidá, že se tam pěkně měl k té prsaté blondýnce. Asi mu málo věřím a zbytečně se užírám.
Holky, moc vám děkuju.Nebyla jsem na fóru ode dne, kdy jsem sem napsala. Ani jsem netušila, že mi někdo napíše a ozve se. Jsem vám za to moc vděčná, ráda bych se o vás dozvěděla víc a tak když budete chtít, tak posílám svůj email Rarova@seznam.cz
Ještě jednou díky za podporu a radu, už jsem se viděla u psychologa.
Papa Verča

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.