| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Krajská nemocnice Liberec, a.s.

Chtěla bych poděkovat porodním asistentkám v Liberecké porodnici na porodním sále. Asi jako každá prvorodička jsem se porodu obávala, ale od příjmu až po propuštění jsem byla velmi spokojena!!! Porod trval sice několik hodin, porodní bolesti byli děsné, kdo nerodil - hlavně prvorodičky - neumí si tu bolest představit. Určitě každou maminu překvapí, jaké to je. Proto si myslím, že bránit se jakékoli medikaci na jejich utišení, bylo aspoň pro mě nemyslitelné! Vanu bych doporučovala, ta dělá opravdu zázraky, ještě že jsem asistentku uposlechla a využila té vany. Sice v ní bolesti moc neustoupili, ale o to nejde, hlavně, že jsem se otevřela. A o to tu jde.
Vlastní tlačení bylo namáhavé, však vytlačit 3 a půl kilový bobeček je pěkná dřina.
Nástřih a jeho šití už byla pohoda, když jsem věděla, že je všechno v pořádku a za mnou. Partner byl neustále nablízku, i když si nejsem jistá, zda velikou oporou, byl z toho všeho vyplašený víc jak já :-) Ale jsem ráda, že se toho zúčastnil.
Rodila jsem v noci, takže si mě nechali na sále do rána a já jsem za to vděčná, aspoň jsem mohla do rána odpočívat a přemýšlet o tom zážitku - a to porod rozhodně je!!!
Děkuji všem na porodním sále, zejména sestřičkám, bez kterých bych to určitě nezvládla!!!
DĚKUJI MNOHOKRÁT!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.