Milá Evo, já rodila koncem roku ve Vítkovicích. Původně jsem tam vůbec nechtěla, ale nakonec nelituju a jsem si jista, že další miminko přivedu opět tam. Navštívila jsem obě porodnice předem, a jak píše jeden tatínek, už tehdy mě potěšil ve Vítkovicích lidský přístup. Na šestinedělí hodně pomáhaly všechny sestřičky. Kdybych přišla 10x, že si nevím s něčím rady, určitě by mi 10x ochotně pomohly. Pokud budeš mít čas, určitě navštiv obě porodnice a nechej na sebe působit vše s čím se tam setkáš. Hodně zdaru a krásné zdravé miminko
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.