Dobrý den,trápí mě jedna věc. Sice ještě nečekáme rodinu,ale chci se včas informovat zda je u nás možné dát dítěti(holce) jméno SERINE Přišel jsem na to nedávno když jsme byli s přítelkyni dát svíčku (na dušičky)její prababičce původem z Norska,ale je pochovaná zde v ČR. Toto jméno se mi moc líbí a nechci se ho vzdát. Jak se dá postupovat když to nepololí? stačí vyfotit hrob a doložit rodokmen aby bylo jméno uznáno! předem moc děkuji za jakoukoliv odpověď na uvedený e-mail přeju hezký zbytek dne Miroslav Slavík ps:jestli by to šlo a zjistili by jste o tomto jménu více byl bych rád,mě se nic nepodařilo najít. Vím jen že je to název nějakého proteinu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.