Omlouvám se předem, že nejsem maminka, ale i tak Vám mohu poradit s touto porodnicí, pokud se pro ni rozhodnete. S mou ženou, bez ní by to nešlo, jsme si tuhle porodnici vybrali a jelikož se nám miminko v bříšku u maminky neotočilo šlo na svět císařským řezem. Mohl jsem se zúčastnit přípravy na porod, ale samotná operace není možná s asistencí otce. Čekal jsem tedy na pokoji - v novém opraveném křídle. Strávil jsem tu se ženou více než týden, protože nám nechtělo miminko přibírat, ale personál byl ke mě velmi milý a ochotný. I když byla doba pro návštěvy a pro mě je otevřena od 10 do 18:00, byl jsem tady i někdy dříve (od 8:00) a někdy také později (do 19:00)-nikomu to nevadilo. Bylo to tam pro mě jako rodinné prostředí a klidně Vám ji doporučím pro porod normální i císařský. Dnes jsem šťastný otec a mám zdravého kluka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.