| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Otcovské fejetony: Interview s puberťákem

Tak nevím, nevím, co si o tom všem tady myslet. Některé příspěvky mi připadají, jako by už nešlo o děti, jako spíš o rodiče, kteří si myslí, že jenom ten jejich způsob výchovy, komunikace a názor je ten jediný správný.
Na počátku bylo téma komunikace s dětmi. Já se ptám každý den "co bylo ve škole". Vždyť škola není jen učení, jsou to i přestávky, výlety, spolužáci, učitelé, první lásky a spousta jiných akcí, při kterých se dá lecos zažít. "Co bylo ve škole" = tak jak ses měla celý den? Vždyť ve škole děti tráví spoustu času,stejně tak jako my v práci. Chcete snad říct, že jste nikdy v práci nezažili nějakou srandu, trapas, nečekané překvapení, zajímavé setkání, prostě něco, o čem jste měli chuť si popovídat? Tomu nevěřím. A i když se někdy děti tváří, že jsou pro ně rodiče obtížný hmyz, stejně jsou to většinou oni, komu se děti chtějí vypovídat. A nazývat rodiče "prudičem" proto, že se zajímají o to, co děti celý den dělaly a jak se měly? "Patologické" mi přijde spíš to, nechat děti v době puberty svému osudu, nevšímat si jich, nechat je dejchat, vegetit...... To mi přijde ze strany rodičů spíš jako alibismus.
Je to pro děti i rodiče velmi složité období, děti potřebují cítit svobodu, jsou už přece "skoro dospělí", ale jestli si pod sebou jako rodiče nechcete podříznout větev, tak hlavně nepřestávejte komunikovat./i když naše dětičky obrací oči v sloup, znechuceně pofrkávají, všechno je trapné a každý druhý vypadá jak socka/ Vydržte!!!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.