| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Oblastní nemocnice Trutnov

První dceru sem rodila v Náchodě a škoda že sem nemohla tu druhou dceru porodit také v Náchodě,v té době se rekonstruovala porodnice.Protože kdybych věděla co mě v Trutnově čeká tak tam nelezu. ale jelikož mě chytli bolesti o půl 4h ráno a manžel mě nemohl odvést,protože měl zrovna čtyřicítky horečky,tak sem si volala sanitu a jeli sme nejdříve směr Opočno. Už to začalo v sanitce,když jsme byli v půli cesty tak volali z Opočna,že mají plno atˇ jedem do Trutnova. V té chvíli sem myslela že jim porodím v sanitce,měla sem stahy po 5 min. Sestra v sanitce byla nepříjemná a sdělila mi atˇ se sklidním.Když sme dorazili do Trutnova tak mě saniták vzal do náruče a položil mě na pojízdný křeslo. Převzala si mě už porodní asistentka a já jí říkala že mám stahy po 5min ale neodtekla mě voda.A ona mě sdělila že to musím vydržet do 8h že přijde primář s vizitou a že mě pak pomůže. po 3min stahů sem trpěla skoro 4h. pak přišel v 8h primář,propích mě plodovou vodu a zmizel. já volala na sestru,že rodím a musela rychle zavolat porodníka. nevím jak se jmenoval ale ten byl hodný. Dcera se narodila v 8.01h.Pak po tom všem mě odvezli na pokoj a kolem půl 12h na mě volala ta co roznášela obědy,že mám na chodbě jídlo. Nemohla sem ani vstát natož chodit. Přinesla mi ho kolegyně. Hrozně sem krvácela a měla hrozný bolesti. Prej nejsem sama. Až druhý den mě něco dali a já mohla mít u sebe dceru. Z těch nervů sem neměla ani mléko a když sem si šla poprosit sestřičku o půl 3h ráno,jestli mě přikrmí dceru že mě pořád brečí tak se podívala na hodinky a řekla "tedˇ jo´". To sem teda už vypnila a řekla sem jí joˇtedˇ. No přístup katastrofální. Je to na dlouhé povídání. Bylo toho víc. Ale vím jedno že sem ráda že mám 2dcery a že už máme s manželem jasno že už nám 2 holky stačí. Ale stálo to utrpení za to. Přeji všem maminkám lepší zkušenosti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.