Ahojky holky, tak jsem objevila stránky a pár přízpěvků si přečetla. Také jsem rodila v Bohunicích. Mám teda kluka už staršího, Vašíkovi bude v lednu 4,5 let. V porodnici to bylo fajn. Do porodnice jsme přijeli kolem jedné hodiny v noci. ( poprvé co jsme s manželem spolu, nás stavěli policajti před porodnicí... Silniční kontrola... Když policajt viděl, v jakém jsem stavu, držela jsem se palubovky, ani jsem nedýchala, hned nás pustil ). Na příjmu byli moc příjemní... Nadstandard bohužel volný nebyl. Chtěli jsme ho s manželem jenom na porod. Ale ony ty pokoje jsou tam všechny pěkný, tak jsme byli spokojení. Vašík se narodil ráno po šesté hodině císařem. Zjistili, když už jsem tlačila, že malý přestává dýchat. Byl chudák omotán pupěční šňůrou okolo krku i těla. Takže to pak byl fofr, manžela tam vůbec nepustili... Ale přinesli mu potom Vašíka ukázat. Takže ho viděl dřív než já!
Na šestinedělí to bylo o něco horší, teda sestry tam byli super, až na jednu starší.. ta byla hrozná, taky jsem jednou k vůli ní brečela, sprdla mě za to, že jsem nedojedla jídlo...
No a po šeti dnech jsme se vrátili domů.
Předchozí