Dobrý večer. Nevím kam se už mám obrátit , jsem velice nešťastná a prosím o pomoc nebo aspoň o radu. P.doktore můj problém je v tom že už pomalu 4. týden krvácím a je to čím dál tím horší. Tak krev není ani normálního charakteru je dost tmavá a zapáchá. Asi si budete klást otázku proč ta ženská nejde k lékaři ale p.doktore já tam byla a dvakrát. Dokonce mi udělala doktorka ultrazvuk a našla mi něco v děloze a byla přesvědčená a i přes to že věděla že mám horm.tělísko , prý že jsem těhotná . Našla v děloze nějaký útvar. Řekla mi že mám jít ráno na krev jestli nejsem těhotná , a pak mi řekla že mám přijít až po měsíčkách (nechápu už po kterých a hlavně už jsem z toho zmatená) Prosím co mám dělat? S úctou p. Silvie.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.