Chcete povedat, ze vas manzel by vas radsej vystavil riziku operacnych resp. pooperacnych komplikacii ako niesol potencialne "riziko", ze vam trochu ochabne posvove svalstvo? 1. cisarsky rez je normalna operacia = dost velky zasah do organizmu (aj ked ju lekari dnes zvladaju vykonat rychlo, presne, setrne atd.) 2. sanca ochabnutia posvovych svalov resp. inej zmeny porodnych ciest prirodzene existuje, ale dochadza k tomu skor v mensom pocte pripadov a pripadne komplikacie sa daju rehabilitaciou resp. vo vaznejsich pripadoch plastickou operaciu takmer uplne odstranit 3. preferovat sexualny pozitok pred zdravim/zivotom svojej partnerky nie je celkom v poriadku (asi by som muza poprosila, aby si v pripade mojho poporodneho "ochabnutia" nechal operativne upravit penis, aby opat dobre pasoval, kam ma :-)) - celkom by ma zaujimala reakcia Vasho manzela ;-) )
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.