Mila Marusko, jen jsem narazila na Vas prispevek a necetla moc predeslych. Chcete jet rodit do Vrchlabi, okoli Vam to ale rozmlouva (ze chcete pro svoje pohodli ohrozit miminko - to Vam muze v nektere porodnici rici i lekar, kdyz mu reknete, ze chcete rodit prirozene). Je to dlouha cesta od Vas z Ostravy. Jako dula jsem mela doprovazet behem porodu ve Vrchlabi jednu maminku z Ostravy, ktera nakonec odrodila v Ostrave - Vitkovicich (doufam, ze jsem to nepopletla). Tam je porodni asistentka Anicka Fellerova, na kterou se muzete take obratit. Ta dotycna maminka rodila prave s ni svoje prvni miminko - na porodnim vaku a prohlasila, ze to bylo "jako ve Vrchlabi". Jedte se podivat i tam (pripadne take mrknete na webove stranky). Pokud byste chtela vyuzit i sluzbu duly, pak se muzete obratit na Janu Curdovou - viz seznam dul na www.rodina.cz/duly. Preji spravne rozhodnuti. Nada
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.