Nevím, jak je to s bolestivostí, ale podle mě se jistý "způsob porodu" dědit může. Moje babička, mamka i sestra rodily dost rychle (ne překotně, ale trvalo to jen krátce, řekněme do pěti či šesti hodin) a u mě to bylo taky tak. Je ovšem možné, že jsem se na to spolehla a zafungovala psychika, takže porod byl rychlý díky tomu...doktor se každopádně na mou "teorii dědičnosti" tvářil dost skepticky! (Ale to je mi jedno, stejně se na to spolehnu i při příštím porodu :-).)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.