Přidat odpověď
Ahojky holky,
tak se zase hlásíme... dost jsem to zanedbávala, protože s Kačkou je to čím dál horší. Je to fakt poděs a přes den prostě nemám šanci si sem sednout. Pořád mi hrabe na kabely a chce mačkat klávesy a já už na to nemám nervy. Teď jsem jí na chvilku ožulila jídlem.
Mám opravdu hyperaktivní dítko. Říkají to i babičky a moje mamka už si Kačku ani moc nebere, protože jí prostě nestíhá:o(
Jinak máme už osm zubů, teda ten osmej právě roste a naštěští všechny zuby pořád bez teplot a musím je hledat, jinak bych o nich ani nevěděla. Pořád baštíme úplně všechno a hlavně baštíme pořád:o) Jen mě šíleně nebaví to vaření. Ještě že občas uvaří babi.
Taky už jsem Kačku začala dávat na nočník a už si i říká ttčč, když chce. Někdy to i stihneme:o)
Jedinej problém s Kačkou mám ten, že mi začala žďuchat do všech dětí, který potkáme. Má z toho hroznou prču a nemůžu jí nijak vysvětlit, že se to nedělá. Ty děti pak některý brečí a mamky na mě koukají tak divně. No snad jí to přejde.
Alex - M. má narozky až 4.12.:o) A koupila jsem mu super dárek. Holky sice to má i na Vánoce a asi i na příští narozeniny, protože jsem mu koupila zájezd do Anglie na utkání Manchestru. Je to na 4 dny a za 14 dní odlítá. Ještě to neví:o) Už jsem mu zařídila i v práci dovolenou, tak snad to všechno klapne a bude mít radost. Složila se na to se mnou ještě celá rodina i s babičkou, ale stejně to byl ranec. Letí i s svým nejlepším kámošem, tomu to zase dává jeho rodina. No je to akce jako blázen. Ale je to všechno ještě tajný, tak Nikol neříkej to před bráchama ju?
El - tak co autoškola? Tuhle jsi mě málem přejela:o)
čus Nikol - Pepča je fešák!! A ty tvoji bráchové.. to jsou pěkný čísla:o) M. se s nima často potkává a vždycky se s nima zakecá...Hele co to bylo za holku jak jsme vás tuhle potkali? Nevím kam s ní, ale vím že jí znám.
ahojky Katko - tak co malá? Už chodí? Ukaž nějaký fotky...
Předchozí