Cervanku souhlasim s tebou,ze u nekterych sester byl trosku problem s tim kojenim...Taky jsem s tim zapasila. Par sester vubec neporadilo. Ale nasla se tam jedna skvela sestra (bohuzel nevim jmeno),ktera slouzila jednu noc za meho pobytu a moc mi pomohla. Vice jsem se taky rozkojila az doma,ale i tak jsem brzy ztratila mlicko. Mozna je to i geneticky. Moje mamca nas taky dlouho nekojila:)Hlavne,ze nas Kubik prospiva:)A jsou tam ted i jine sestry,tak si myslim ze se to v tomhle zlepsilo. Kazdopadne sve druhe dite bych take rada rodila v Brandyse.
Pavlo,tak ti preji moooc stesti k porodu. Na porodnim sale a sestinedeli jsem pred porodem byla. Byla to docela zajimava zkusenost,ale stejne se to pak lisi:)Takze si myslim,ze to az tak dulezite neni. Kdyz jsem prijela,tak mi stejne vsechno znova ukazali,co mam delat,kam mam jit apod. Takze zadny problem. Ale je pravda,ze nam rekli ze se tak casto nestava,ze by rodicky rodily uplne stejne na minutu. Takze si myslim,ze se nemusis obavat toho,ze se vas tam sejde vic a nemohla by jsi mit manzela u sebe. Jak jsem psala ja rodila v noci a to byla pohoda. Vsude klid a cas opravdu jen pro nas:) Ale i pres den to ma urcite sve vyhody.
Ja si do porodnice zabalila to co vsude pisou. Takovy ten zakladni seznam. Postupne mi rodina nebo pritel donesl co jsem potrebovala:) V tom problem neni. Domu jsem sla ale jak po 14ti denni dovolene:):)Takovych veci.
A neboj brzy budes mit mimco taky u sebe. Ja se taky porodu bala. Ale kdo asi ne:) Da se to zvladnout a myslim,ze pokud opravdu neni nejaky problem nebo tak,tak je to dobry. A je pravda,ze se rychle zapomene.
Předchozí