| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k anketě manželce

No, nevím, co tě na tom děsí. Můj názor je skutečně ten, že cesty s velmi malým dítětem nejsou právě vhodné, protože dítěti v lepším případě nevadí, dokonce můžou uškodit (infekce, atd), ale (je to můj názor) málokdy prospějou. Sama svým textem na závěr podporuješ mou teorii, že to vyhovuje jen rodičům, kteří si takto nemusí odříct cestování a další pochůzky, protože jaké zážitky z toho má kojenec bych ráda věděla. Dvouleté dítě už za kojence nepovažuju, myslela jsem dítě tak do půl roku věku, takže to je mýlka. Jinak já jsem s dětmi i malými cestovala, hodně jsme jezdili třeba vlakem, už jsem tady o tom psala, ale pořád bych považovala za vhodnější a šetrnějí vůči dětem kdybych to absolvovat s nimi nemusela, je to podle mě trošku bezohledné.Bohužel to jinak nešlo, ale nepovažuju to za příkladný přístup. Samozřejmě záleží na situaci, vycházka do lesa je něco jiného. A kromě toho je mi jasné, že rodiče, co mají potřebu všude s sebou tahat děti jako kočka koťata bez ohledu na to, jak to vyhovuje těm dětem, si to vždycky sami sobě nějak obhájí, a můj názor je nebude vůbec zajímat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.