Dobrý den, po delší době jsem zavítala na tuto diskuzi a opravdu koukám jako blázen. Mojemu chlapečkovi zítra bude půl roku a jsem moc ráda, že jsem ho porodila na Bulovce. V těhotenství jsem tu četla samá negativa, jak je Bulovka špatná, personál katastrofální a nevím co všechno. Sama jsem váhala, zda tedy na Bulovku jít, ale nakonec vše rozhodlo pro tuto porodnici a jsem ráda. U porodu, ikdyž nakonec skončil císařem, mi asistoval pan doktor Záhumenský, který byl naprosto fantastický, dokonce při mýáh dvou hospitalaizacích v těhotenství (kvůli hrozícímu předčasnému porodu) se o mě staral a byl úžasný. Porod vlastně ani pomalu nezačalnormálně, stahy jsem měla cca 16 hodin nepravidelně, na příjmu vše vypadalo na normální porod, ale po píchnutí plodové vody, která byla zkažená a zjišťění, že máme krátký pupečník se jelo na sál na císaře. Byla jsem naprosto v šoku, ani jsem se pořádně nestačila rozhlídnuout a už jsem ležela na sále.Ale malý byl zdravý a já po porodu žádné komplikace také nemám, cítím se naprosto fajn. Např. pan doktor Záhumenský je opravdu bezvadný, je milý, lidský, všechno vysvětlí a má opravdu starost. Ale i jiní doktoři mi přišli naprosto fajn, nepoznala jsem tam nikoho o kom bych mohla říct jen trochu něco špatného. Pokud se podařídruhé dítko, určitě budu zase rodit na Bulovce a doufám, že u mého druhého porodu bude opět pan doktro Záhumenský. Sestry byly příjemné, je pravda, že o kojení se toho člověk opravdu moc nedozvěděl,a le co vím, je to tak skoro všude. Sama jsem ani neležela na oddělení šestineděk, ale o tři patra výš na gynekologii a mohu říct,že sestry mi Filípka nosily nahoru, se vším pomohly a já byla spokojená.
Proto bych jen chtěla říct, opravdu se nebojte na BUlovce rodit.
Předchozí