Nemohu si na Ostrovskou nemocnici jako takovou stěžovat.Sestry na porodním sále perfektní.Milý,komunikativný,vstřícní.Bohužel jsem rodila o víkendu a službu měl pan doktor Koupil.Takový přístup jsem ještě nezažila.Arogantní,nadřazený postoj ze strany doktora byl opravdu hnus.Jako prvorodička jsem nevěděla co pořádně a kdy udělat.Doktor se choval znechuceně a otráveně.Dával mi jasně najevo,že ho zdržuji od odpočinku...Naštěstí byl se mnou manžel a švagrová,takže si dával na svoje chování jakštakž pozor,ale někdy se neovlád a když jsem dělala něco jinak než chtěl on tak byl sprostý.Vyjímkou nebyly ani slova prdel a kurva.Kolikrát mi přišlo,že típl cigáro před hekarnou,pak mě vyšetřil a šel znova kouřit.A při porodu,když je vám itak dost špatně,to neni opravdu nic příjemnýho.K dovršení všeho sloužil i v pátek.Malýho mi pediatr pustil domů,mě doktor odmítl pustit.Podotýkám,že jsem nekrvácela a byla jsem naprosto v pořádku,5 den po porodu.Šla jsem tedy na reverz,ale ouha...Jak mě pan doktor Koupil vyprovodil..Nepřeji to nikomu zažít..Neměla jsem v tu dobu sílu si stěžovat.Ještě ted mam husí kůži když si na něj vzpomenu...Ale jinak jsem byla spokojená,dětské sestry super přístup,porodní asistentky taktéž.Tímto jim chci poděkovat a panu doktorovi vzkázat ať si uvědomí své chování k rodičkách a změní ho...Michala
Předchozí