Ahoj maminky, v dubnu 2007 se mi narodil krásný zdravý chlapeček. Téměř měsíc jsem strávila na rizikovém kvůli vysokému tlaku. Na lékaře ani sestry tohoto oddělení si nemůžu stěžovat. Samotný porod proběhl (na prvorodičku) velice rychle. Praskla mi voda a za čtyři hodiny byl můj chlapeček na světě. S tím ale zřejmě zkušené asistentky nepočítaly... Nechaly mě na hekárně a asi šly na kafe (byla jsem tam jediná rodička). Naštěstí přijel manžel a zřejmě na mě upozornil, přišla neochotná, nepříjemná sestra a jen do mě sáhla, začala volat veškerý personál - už jsem rodila. Bylo to šup šup. Rodila mě mladá, velmi příjemná a citlivá paní doktorka Miháliková. Nastřihnout už mě ani nestihli, měla jsem asi 3 stehy a sedět jsem mohla hned po porodu. Na šestinedělí byl svělý veškerý personál. Sestřičky se opravdu staraly a byly moc ochotné. Horší zkušenost (a nejen já) mám se sestrami z šestinedělí (což je péče o miminka). Doslova protivná byla sestra typu Barbie a ještě jedna starší snědší. Jejich přístupem jsem byla tak zaskočena, že pokud sloužily ony, radši jsem o radu volala kamarádkám. Byly tam ale i sestry moc příjemné a ochotné. S manželem plánujeme i druhé děťátko. Pokud nebudou nějaké vážnější komplikace, i přes to všechno půjdu rodit do Kolína. Příště už budu zkušenější a tyhle protivky pošlu do háje.
Přeju všem hodně štěstí!
Předchozí