Dobrý den.Přečetla jsem si váš problém.Mám 2 dcery 9a5,5let a mám ten samí problém.Ve školce mi tvrdí,že mají jen děti zdravé,takže neví jestli s prosbou o vyšetření všech dětí uspějete.Přeji hodně štěstí.Starší dcera chodí do školy a podle naší paní doktorky stačí ve škole mí špatně umyty příbor,nebo něco po někom olíznout a je to.Už sem taky docela naštvaná,že já jak ten blbec chodím pořád s každou rýmou k doktorce a ostatní mámy to řeší týden doma,dítětí se třeba uleví a pak ho zase šoupne do školky a moje sítě i když je zdravé a přelécené antibiotiky to zase chytne a donese domu.Přeji hodně uspěchu .
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.