Tinas,
jméno porodníka nevím (možná bych ho našla v papírech, nevím), ale nicméně porod, ač velmi dlouhý, byl bez komplikací a docela v pohodě, včetně chování personálu. Jídelní lístky z místních restaurací? Děláš si legraci? K jídlu nebyla vyjímkou květáková polévka a jiné nevhodné potraviny pro kojící matky, ale jídlo bych taky přežila (nejsem moc vybíravá). Hrozná byla poporodní péče, respektive žádná (kromě vizit), a dětské sestry (samozřejmě se našly vyjímky) byly dost nepříjemné. Během mého pobytu jsem byla na pokoji (nadstandart - 2 lůžka a televize) se dvěma maminkama (obě hodně často plakaly kvůli přístupu personálu) a já taky slzičku uronila. Z poporodních komplikací by mě v Neratovicích asi nedostali (připadalo mi, že jsem odrodila a více nezájem), takže podruhé rozpadlé šití mě , jak už jsem psala dali dohromady až v Benešově. Možná se časy mění, nebo jsi prostě měla štěstí na dobré lidi, protože od toho se podle mě vše odvíjí. Já už do Neratovic určitě rodit nepůjdu, ale každý se musí rozhdnout sám.
Předchozí