Dobrý den, chtěla bych doporučit porod na Bulovce. Byla jsem na Bulovku přijata den po termínu pro nadměrně veliký plod. Chtěla bych moc poděkovat všem na oddělení za starost a velmi příjemný přístup. Veliké díky patří dr. Maxové a sestřičce Kamarádové, které pomohly na svět mému synovi Dominikovi, který vážil 4450g a měřil 56cm. Porod nebyl lehký, ale přístup paní dr. a sestřičky byl úžasný. Ten den co jsem rodila bylo na porodních sálech plno byl tam jeden porod za druhým a i v tak těžkou a složitou situaci kdy tam paní dr. byla sama zvládala perfektně a profesionálně. Ještě jednou velké díky za mě i mého syna. Také děkuji sestřičká na šestinedělí, které byli velice milé a obětavé. Co se týče stravy jediné co se tam nedá jíst je bramborová kaše, jinak jídlo za mého pobytu vcelku šlo a byla jsem tam týden.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.