| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a Fakultní nemocnice Na Bulovce

Dobrý den, chtěla bych doporučit porod na Bulovce. Byla jsem na Bulovku přijata den po termínu pro nadměrně veliký plod. Chtěla bych moc poděkovat všem na oddělení za starost a velmi příjemný přístup. Veliké díky patří dr. Maxové a sestřičce Kamarádové, které pomohly na svět mému synovi Dominikovi, který vážil 4450g a měřil 56cm. Porod nebyl lehký, ale přístup paní dr. a sestřičky byl úžasný. Ten den co jsem rodila bylo na porodních sálech plno byl tam jeden porod za druhým a i v tak těžkou a složitou situaci kdy tam paní dr. byla sama zvládala perfektně a profesionálně. Ještě jednou velké díky za mě i mého syna.
Také děkuji sestřičká na šestinedělí, které byli velice milé a obětavé.
Co se týče stravy jediné co se tam nedá jíst je bramborová kaše, jinak jídlo za mého pobytu vcelku šlo a byla jsem tam týden.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.