Přidat názor k porodnici Nemocnice
V neděli 25.11. jsme společně oslavili osmnáct měsíců naší Elišky a já jsem opět mj. zjistila, jak rychle ten čas letí, ale přesto stále vzpomínáme na moc příjemné chvíle strávené v Krnovské porodnici. Už při první návštěvě v rámci dne otevřených dveří mě porodnice doslova učarovala svou rodinnou útulností a naprosto vstřícným a usměvavým personálem. Moc jsem si užívala celé těhotenství, navštěvovala skvělý předporodní kurz p. Zdeňky Dvořákové a každou středu se těšila na fantasticky vedené hodiny plavání pro těhotné. Do porodnice mě přijímala paní doktorka Renata Dostálková, které bych chtěla moc poděkovat za velmi citlivý a lidský přístup. Zkrátka od té chvíle to byla "moje paní doktorka", která se o mě starala celou dobu v porodnici. Všichni v porodnici byli moc skvělí a jejich péče byla špičková, ale můžu říct, že právě tento přístup, kdy mě paní doktorka Dostálková provázela od příjmu až po propuštění z porodnice, byl úžasný a ještě víc umocňoval komorní atmosféru porodnice. Vždy jsem přesně věděla co a proč se bude dít dál a kdykoliv jsem měla možnost se na cokoliv zeptat. Celkem tři dny jsme se spolu s paní doktorkou trpělivě a neúnavně snažily o přirozený porod, přesto jsem Elišku porodila císařským řezem. Celý pobyt v porodnici jsem si doslova užívala a chtěla bych všem moc poděkovat za velmi profesionální, ale hlavně lidský přístup. Moc děkujeme.
Předchozí