Tinas,
já jsem si Neratovice vybírala podle informací na netu a moc se mi líbilo že je malá, taková rodinná, ale v poslední době se muselo hodně změnit, protože skoro nikdo tam nebyl spokojenej a připadalo mi vše dost zašlý a neudržovaný. V době kdy jsem tam byla (říjen 2003) byla strašně nacpaná, neměli vozíky na děti, tak některé byly v takových velkých koších (jak na prádlo), je tam i šestilůžkový pokoj, což se hned tak nevidí. Já za ten dvoulůžkový "nadstandard"zaplatila 5.000,- (to by mi vůbec nevadilo), ale nadstandartní tam byla jen televize, kterou jsme ani nezaply a údajně polohovací postele(už dost pamatovaly), spousty hodin v kontrakcích jsem se tam pohybovala po chodbách, nemají tam žádné předporodní pokoje a rovnou z chodby jsou dveře do malé ošklivé koupelny, kde je obyčejná vana a já se tam nacpala i s balonem, v té koupelně nebylo okno, takže se nedalo větrat jinak než na chodbu, kde procházely návštěvy, takže soukromí naprosto žádné, na sál jsem šla až pozdě v noci a to už bylo fajn (byl volný nadstandart-který byl docela pěknej (hlavně polohovací por.lehátko).
Když jsem pak v následujících dnech viděla na chodbách v bolestech se kroutící těhulky, bylo mi jich líto, že na tak jedinečný okamžik nemají soukromí, já si okolo nich už vezla svoje krásný, zdraví miminko které za to všechno stálo!
Předchozí