Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,jestli nemáte někdo informace z poslední doby,jak se to praktikuje na Bulovce při CS?Konkrétně mám na mysli:Pokud epidurál,může být manžel se mnou? Přiloží mi dítě během šití,či v co nejkratší době?Bude ho moct ve 2 hod.po porodu chovat můj manžel,nebo ho odvezou na novorozence? Nechají mě ihned kojit,nebo upřednostní příkrmy? Je možný i v tomto případě rooming-in? Může být s námi alespoň první noc manžel(mají k tomu nadstandartní pokoje?)? Předem děkuji za odpovědi
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.