já bych doma zůstala, ale znáš to ne??? Před měsícem jsem byla s Jindrou a Štěpíkem doma skoro tři týdny, protože měli spálu. Minulý týden byl na paragrafu s Jindrou taťka. Oba pracujeme ve stejné firmě a kdybych zase byla doma, tak nevím, nevím. A na mateřskou z pracáku jít nechci. Každopádně jsem tam v teple a nikam se nehoním. Vyležím se o víkendu a večer. Miminko chci a proto jsem zašla raději za dr., neléčím se sama, abych něco přechodila a bylo to pak horší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.