| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Česko-německá horská nemocnice Krkonoše s.r.o.

Stefinko, to, že mi nikdo 100% záruku nedá jako zdravotník vím moc dobře... Ale taky vím, že se spoustě věcí dá zabránit. Takže vlastně už víceméně vybráno mám - buď tady u nás v Podolí a nebo Apolinář. Ale asi to vidím na tu druhou variantu - úroveň odborné péče je tak asi stejná, akorát tam to tak do detailů (myslím takové ty skryté problémy, klepy a tak, kterými se maminky vůbec nemusí zatěžovat...) neznám. Takže mám v celku jasno. Akorát mě mrzí, že se ještě spoustu věcí nebere jako samozřejmost a že rodičku pořád ještě většinou berou jako pacientku... Jinak každopádně nikoho strašit nechci, ale myslím, že by maminky měly být objektivně informované, aby se samy mohly rozhodnout, co je pro ně nejdůležitější. Malovat četra na zeď nechci, ale je to stejné jako třeba s dětskými pojistkami na okně, na kuchyňských spotřebičích... Myslím, že důležité je to brát prostě s rozumen, udělat vše co je v mých silách, aby se to nemohlo stát a pak už jen důvěřovat a užívat si to...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.