Rodila jsem zde 2x, před 7 lety a byla super porodnice. Všude jsem jí chválila, rodily zde i mé kamarádky a byly max. spokojené! Myslela jsem, že to lepší ani nemůže být, ale rodila jsem zde před půlrokem znovu a byla jsem překvapena, neboť to bylo ještě lepší než před 7 lety. Vstřícný personál na porodním sále, byli velice hodní, o všem mě informovali, pomáhali mi. Na oddělení šestinedělí to bylo stejné. Prostě super!! Díky personálu této porodnice mám na porod a pobyt v porodnici ty nejlepší vzpomínky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.