Protože i já jsem před porodem hltala všechny příspěvky, ráda bych Vám sdělila svůj názor na tuto porodnici.
Rodila jsem před 14dny na porodním sále II. Je pravda, že boxy jsou uzavřeny pouze závěsy,ale ve chvíli kdy jsem měla před porodem jsem měla úplně jiné starosti než že vedle v boxu slyším prodýchávat stahy jinou maminku. A když se malá narodila,tak jsem byla tak ráda, že to mám za sebou, že kdyby se vedle na boxu dělo cokoliv,tak by mi to bylo fuk.
Přípravu k porodu a celý porod vedla porodní asistentka Lucie Köhlerová, která byla naprosto úžasná. Byla velice příjemná, dokázala v pravou chvíli povzbudit a dodat další sílu. Při samotném porodu mi říkala jak intenzivně tlačit, kdy míň a víc, takže se nám podařilo porodit bez nastřižení, natržení, šití. A to přesto,že "malá" měla skoro 3,8kg. Tímto slečně Köhlerové ještě jednou mockrát děkuji.
Ležela jsem na odd.šestinedělí P3 a musím říct že jak ženské tak dětstké sestřičky byly vždy příjemné a ochotné pomoci. Je pravda, že jsme neměly žádné problémy, kojení nám šlo taky dobře. Ale i maminky (co se mnou byly na pokoji), které potřebovaly pomoct s kojením nebo měly jiný problém nikdy nenarazily na nějakou neochotu. Opravdu jsem se za ty 4dny nesetkala se nepříjemnou sestřičkou, naopak všechny byly usměvavé a ochotné.
Vím, že někdo může mít jinou zkušenost, ale jak mě některé příspěvky vyděsily, byla jsem u Apolináře velice spokojená. Tímto všem děkuji,že na narození svého dítěte mám opravdu jen hezké vzpomínky.
P.S. Na okraj: V předchozích příspěvcích si někdo stěžoval na stravu u Apolináře. První dítě jsem rodila v Krči a u druhého dítěte jsem byla v těhotenství hospitalizována také v Krči a strava se vůbec nedá srovnávat. U Apolináře je nesrovnatelně lepší a za ty 4dny jsme neměly ani žádné jídlo, které by nadýmalo.
Mějte se fajn Martina
Předchozí