Ahoj Sváťo, prosím tě, nerodila jsi náhodou 30.10.2007? Jestli ano, tak třeba si vzpomeneš na svoji kolegyni :o) Pokoj č. 4, postel uprostřed. Jak se daří Luboškovi? A co ty Tvoje slečny, jsou to vzorné ségry? Doufám, že je u Vás všechno v pohodě. Kdyžtak dej o sobě vědět buď na mail: vilimkova14@seznam.cz nebo na ICQ: 397621549. Jinak moje zkušenost s porodem u Miloušů je jen a jen výborná. Rodila jsem tam dvakrát a nemůžu si vynachválit chování a přístup personálu. A co se týče pobytu na pokoji, nemohla jsem "chytnout" lepší maminy. Takže přeju všem hodně zdraví a porodům zdar.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.