| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Krajská nemocnice T. Bati, a. s., Zlín

Dobrý večer milé maminky,

zase jsem po dlouhé době brouzdala internetem a narazila jsem na vaše články o Radmile. Je to normální, že některým maminkám jedna PA vyhovuje a druhým maminkám ta samá PA nevyhovuje. Ale co mně překvapilo,byl ZPÚSOB jak o ní negativně píšete a jak se o ní vyjadřujete. Prodejní dýchánky, sekta, pachy z vonných svíček, zablácené boty, vulgární vyjádřování - ????? Znám Radmilu Dorazilovou dlouho a nechtělo se mi věřit, že píšete o této osobě.Chodila jsem k ní do kurzu v r.2005 a teď v r.2007 znovu a kdybych byla těhotná i po třetí, tak bych šla zase jen k ní. Je to člověk, který svou práci dělá s láskou. Jen pro zajímavost, její kurz má 10 lekcí a stojí 1600,-, z toho část vám proplatí vaše zdravotní pojišťovna. Měl by trvat od 16.00 - do 19.00 ale vždy jsme skončili po sedmé, nikdy Radmila nekontrolovala čas, vždy odpověděla maminkám na jejich dotazy a nedala ani náznak, že by některá maminka měla hloupé dotazy,ba naopak nás vždy podporovala a povzbuzovala v tom ať se jí zeptáme na cokoliv.To, že nabízí ve svých kurzech kávu, čaj, mineralní vodu perlivou i neperlivou, z její strany to je pěkné gesto hostitele. No a pak na nás je zda si něco dáme nebo ne.Nikdy nikoho nenutila,aby si tu kávu dal. Vás snad ano paní Katko? Mužu říct, že při prvním i druhém těhotenství jsem si kávu dala. A obě děti byly jako miminka moc klidné a spí velice dobře. Oba dva kluci mi spí od 20.30 hodin, to je úspěch, že? Vždyť pokud nechcete pít kávu, zelený čaj nebo bublinkovou vodu, tak stačí slušně říct ne, děkuju. Ale takhle na internetu, to pitvat?Není to směšné? Dokážete se vcítit do druhého člověka, třeba do ní, že ji vaše slova, která nejsou 100 % pravdivá mohou ranit? Ale doufám, že ona vaše slova hodí za hlavu a bude svou práci dělat dál, tak jak dělá, protože ji dělá dobře - s láskou k maminkám a miminkům. Ostatní výrobky, nám taky nikdy nenutila, jen řekla, že si mislí co je nejlepší a pak je zase na nás maminkách co pro naše mimiška vyberem. Vás nutila do Huggies? a do Weledy? U nás se vždy vyzula na schodech. A obě dvě děti byly v jejím naručí vždy klidné. Jinak co vím, tak do nemocnice zavítá opravdu častěji než jen pondělky s kurzy a taky je sem tam u porodu a dříve dělala na sále, takže má " pár miminek odrozeno". Váš názor respektuji. Jak už jsem napsala, třeba by vám vyhovovala jiná PA, ale myslím si, že vy by jste našla něco špatného i na té jiné. Kritika může být dobrá a špatná. Ale ta špatná by neměla někoho špinit a shazovat.A s vaší kritiky jsem ten pocit měla. A kritik se podepisuje celým jménem, pokud se za svůj názor nestydí a stojí si za ním . Rodila jsem vždy ve Zlíně,s manželem jsme byli maximálně spokojeni. Jak na porodním sále tak na šestinedělí.Máme dva krásné, chytré, zdravé kluky a to je pro nás důležité. A ne tu někoho špinit na netu. Jsou mnohem důležitější věci v životě, nemyslíte? Maminky, které jste byly případně paní Katkou odrazeny od Radmily, nebojte se a vyzkoušejte samy.Je to přímá ale hodná a chápající žena,která taky rodila a myslím, že císařským řezem to nebylo. Krásnou dobrou noc, jdu si lehnout, protože budu brzo kojit.Hezké sny všem maminkám a miminkům.
PS pro budoucí maminky: nejkrásnější okamžik byl když mi položili miminko na bříško, cítila jsem nesmírnou lásku k mému dítěti, a taky to uvolnění, že je porod za mnou. I když porod provází bolest, patří mezi nejsilnější okamžiky v mém životě....Bohdana

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.