Jestli mohu poradit porodnici tak si v Praze vyberte jakoukoliv ale jen NE APOLINÁŘE !!! Já tam rodila skoro před 7 lety a málem mě tam zabili.Chovali se tam ke mně jako v koncentračním táboře a jako k masové vražedkyni.Na porodní sál jsem si musela donést velkou tašku věcí do porodnice za velmi silných stahů do 1. patra sama a to ještě za velmi hrubých narářek sestry,která mně doprovázela ale nebyla mi ochotna s taškou pomoci.A POZOR,jestliže čekáte porod CÍSAŘEM tak tam už vůbec nechoďte!. Já se vůbec NEOTVÍRALA,měla jsem stahy 50 hodin a nechtěli mi dát nic proti bolesti ani mi udělat císaře. Prý mi ho udělají až po 80 hodinách porodu !!.Dcera se ale po 50 hodinách začala v břiše dusit (podle přístrojů) a udělali mi ho.Stehy si mi ale zanítili a málem jsem zemřela na otravu krve.Mléko se mi udělalo až po 6 dnech a ještě málo.Sestry proto na mne řvaly jak si dovoluji mít mléko až 6. den a nakojim 20 ml zatímco ostatní více. Zastaralá sprcha pro 5 maminek.Jídlo nemá cenu líčit. Díky této porodnici mám doživotní TRAUMA. I nyní v roce 2004 se od některých maminek dozvídám podobné co jsem zažila, i to že prý stále dělají císaře až po 2 dnech porodu. Pokud bych měla znova rodit,tak než U APOLINÁŘE raději pod mostem mezi bezdomovci,kde bych měla lepší péči a osobní citový přístup.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.