Dovolte abych i já přidala svůj názor na váš pobyt v porodnici v Pražské Krči.Já rodila rok před vámi 17.7.2002 a můj pobyt na porodním sále byl daleko delší než váš celkem jsem strávila od pondělí 15.7.cca 12hod do porodu 17.7. 19.16hod kdy se má dcera narodila svého manžela jsem měla po celé tři dny u sebe dokonce tam byla i má maminka takže v tomto směru jsem byla naprosto spokojena dále jsem byla spokojena s celým sálovým personálem lékaře nevyjímaje(možná až na jednu sálovou sestru ale tu jsem při porodu zas až tak nevnímala) a že se jich na mě za ty tři dny vystřídalo snad všichni kdo v té době v porodnici pracoval dodnes si pamatuji i jejich jména a přiznám se že je i občas navštím ukázat jak se má dcera má k světu zapoměla jsem napsat že jsem rodila předčasně 35.týden s velkými komplikacemi voda mi odtekla již v pondělí a samotný porod začal až ve středu odpoledne musím se ovšem přiznat že jsem nakonec pro vyčerpanost sáhla po osvědčené pomoci a i na doporučení kamarádky a lékařů jsem si nechala píchnout epidural také mě dávali různé oblbovačky a různé injekce abych snadněji mohla otevírat jelikož to šlo velice špatně můj muž by se mnou po celou dobu i v době kdy mi píchli již zmíněný epidural nikdo ho nevyháněl a naopak byli rádi že mám takovou oporu takže to zhrnu byla jsem velmi spokojena i pak na šestinedělí za miminkem jsem docházela na odd.nedonošených kde byla péče super!Byla jsem moc spokojena
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.