Doktor Sadílek Sice mám doma již mé 18měs. zlatíčko, ale nikdy nezapomenu na aroganci pana Dr. Sadílka. Již při příjezdu do porodnice mi to připadalo, že pana doktora asi otravujeme a nemá na nás náladu. Po 10hodinách strávených na porodním sále se přišel na nás dvakrát podívat a bez jedinného slova zase odešel. Ještě, že tam byl se mnou manžel to byla má opora. Nakonec přišel s císařským řezem, to byl fofr. Po 11hod. se nám konečně náš chlapeček narodil. Nyní když koukám na řez od pana doktora je strašný :-(. Ještě, že mám tak bezvadného gynekologa který mi při druhém poroda řez vyjme a udělá jiný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.