Nejsem si jista jestli jste pochopila vy nas. Myslim ze nekrytyzujeme vasi praci, ale nazor na to jak se chovat ke vsem lidem. A uz vubec nechapu proc do toho motate kolik to vsechno stoji, vzdyt o tom to neni, at to stoji co to stoji kazdy kdo pracuje s lidma by mel byt milej at je to sestra nebo prodavacka. Ja vim ze to neni lehke a ty penize to stoji ale penize by nemeli ovlivnit vas usudek a mysleni. Je chyba ze dotycna o penezich zacala vubec mluvit ale v necem preci jen mela pravdu, mi si opravdu vasi praci platime at to vidite nebo ne. Ja take podekuju vsude a vzdy i v momente kdy me nekdo nastve. Jsem proavacka a myslim ze si asi nedokazete predstavit jak se k nam lidi chovaji, jak jsou zli, ale ja jsem si tuto praci vybrala a proto se na ne musim porad usmivat protoze jinak dostanu padaka. A taky mohu rict ze si me lidi plati ne zapestnavatel ale oni a to protoze oni kupuji zbozi. taky si nedokazete predstavit co to vsechno stoji mit obchod - zaridit si provozovnu, zaplatit pradavajici, zaplatit uklizecku, zaplatit ucetni, udrzet ceny nizko aby jste lidi prilakali atd.
Předchozí