| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakult.Thomayerova nemocnice s pol.

Zkušenosti s porodnicí v Krči mám kladné, milé sestry ,na sále při porodu jsem se cítila celkem příjemně i když si to už tak zřetelně nepamatuji,jen snad jedna slovenská sestra, tu tedy evidentně obtěžovalo mi dělat doprovod do sprchy a podat mi ručník, tak ta byla silně otrávená!!!!Naštěstí jsem ji zažila snad jen jeden den, jinak žádný luxus tam není, což mě vůbec nevadilo dávám přednost lidskému přístupu před komfortem, jinak tam dbají na techniku kojení, mile Vám to vysvětlí. Myslím , že vše je jen a jen o lidech, buď máte štěstí zrovna na milý personál, nebo na nepříjemný, kteří Vás berou za obtížný hmyz!!!Jsem podruhé těhotná a určitě bych chtěla rodit opět tam. Tímto se chci zeptat zda máte někdo zkušenost s tím, že Vám řekl doktor při zjištění na začátku těhotenství, že to mohou být dvojčata a pak to bylo jen jedno. Já se to dozvím až za 14 dní, všem hezké Vánoce, zdraví a štěstí v Novém roce .

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.