Rodila jsem v roce 2004 a 2007. Při druhém porodu jsem měla štěstí na skvělé porodní asistentky, škoda, že tomu tak nebylo poprvé, odnesla bych si příjemnější zážitek. Na novorozeneckém oddělění hodně záleželo na tom, kdo zrovna sloužil, hlavně starší sestřičky byly i podruhé povětšinou velice nepříjemné, nepomohly, neporadily a ještě měly nevhodné poznámky. Stále vám nedají dítě na sále k prsu, hned ho odnesou a donesou ho po x hodinách.I další výtky, které se v diskusi objevily platí - doktoři se nenamáhají s tím, aby informovali o tom, co dělají a proč, dětští také nejsou moc ochotní a sdílní informovat. Až si naše dětská lékařka přečetla propouštěcí zprávu, řekla mi, že ne vše je v pořádku. Přitom v nemocnici se s tím nikdo nezabýval.Nemůžete si zvolit porod s epidurálem (aspon ne vždy) Kojení mi letos sestřičky aspoň ukázaly, (poprvé vůbec), naštěstí jsme problémy neměly. Ale sousední maminka problémy měla a moc se s ní nemazlily,dost jí deptaly.Moc fajn byly ženské sestry a jako sluníčko zářila paní doktorka Prokešová.
Předchozí