Ahoj všichni,
ráda bych ještě jednou touto cestou poděkovala všem z Vysokomýtské porodnice, kde jsme se s manželem rozhodli porodit naše miminko. Nenechali jsme se nikým zviklat (i když jsme měli rodit miminko zadečkem napřed), protože tak milý přístüp zdravotníků nikde jinde v okolí nepotkáte a pohoda je to nejdůležitější, co člověk potřebuje, aby něco tak náročného zvládl. I když jsem po příjezdu do porodnice měla velké obavy, jak zvládneme porod zadečkem a jestli z toho nakonec nebude císařský řez a jak to vůbec bude, když jsem nebyla otevřená, pouze mi odtekla plodová voda, sestřičky mne dokázaly tak krásně uklidnit, že když jsme po dvou dnech porod začali vyvolávat, docela jsem se těšila na společný boj. Doteď nechápu, jak naši malou Verunku pan doktor Záruba ze mne vytáhl. I když jsem kvůli ne zrovna optimální poloze miminka nemohla rodit tak jak jsem chtěla a i když mne museli našmiknout, čehož jsem se bránila jak čert kříže, jsem teď moc šťasná, že to bylo tak, jak to bylo.
Ve Vysokém Mýtě je moc milá nemocnice, a proto nechápu, proč by měla být zrušena. Chtěla bych tedy touto cestou vyzvat všechny ty, kteří se nebojí se ozvat, aby tak udělali a bombardovali Pardubické hejtmanství, aby nemocnici ve Vysokém Mýtě nerušilo.
Doufám, že svoje další miminko přivedeme na svět opět tam.
Všichni se mějte moc fajn a ať nám miminka rostou.
Alena
Předchozí