Danielo, píšeš: neslo o to, proc tam chodim diskutovat. Ja jen chtela poukazat na to, jak Eva taky umi psat, jak umi cilene ublizovat a byt zla. Ackoli tady psala, jak nikoho nelame atd.. O to slo...
Nejsu padlá na hlavu, to jsem pochopila :-) Nicméně jsem se tě na to zeptala, to snad můžu ne? K tvé odpovědi na toto téma pro Bebíčko: není to myslím tak, že nechceš nikoho přesvědčit. Chceš přesvědčit mladé lidi o tom, že existují situace, kdy "správné" řešení neexistuje, tzn. chceš je přesvědčit o své relativizaci pravdy. Já tě nekritizuji za to, že se o to snažíš, ale bylo by fér to přiznat. Já se klidně přiznávám, že stojím o to přesvědčit tady alespoň třeba nahlížející, že některé věci mohou být pouze černé nebo bílé...
Jinak já bych ty věci tak, jak je napsala Eva, nenapsala, ale zároveň se jí nedivím - to, co tady cituješ, je jen část diskuse, která má svůj kontext. Mně při jejím čtení připadalo, že v té diskusi jste s manželem (a s dalšími diskutujícími) natolik ostře ragovali na její mnohem mírnější příspěvky, že z toho pak snadno může vzniknout takováhle přestřelka... Takže ta diskuse mi nepřipadá úplně v pořádku, ale jaksi ani ze tvé strany. A připadá mi trochu nefér na ni dávat sem odkaz ve chvíli, kdy se Eva nijak drsně neprojevuje. Ale asi máme jinou internetovou etiku...
Předchozí