Zdravím.Četla jsem některé zdejší příspěvky a musím konstatovat,že jsou vesměs kladné,což mě udivuje?!?!
Narazila jsem na tuto stránku náhodně,ale je bezva se podělit o zážitky s porodnicemi:-)
Ja jsem s touto porodnicí nespokojená,a znám spousty rodiček,které semnou souhlasí.Naštěstí jsem zde nerodila,a za to sestrám vřelé dík.
Proč píšu sem?Protože tady ve varech to vše začalo....
Když mi začli kontrakce,vyrazili sme s manželem do K.V.porodnice,tam nám sestry oznámily že mají plno,at du rodit jinam,což mě udivilo,ale dobrý,stane se....tak sem alespon doufala,že dostanu sanitu,načež odpověděli neexistuje!!No nic,manžel zavolal taxíka a jeli sme do Ostrova,kde sem porodila holčičku,těd už má 18.měsícu :-) sestry v Ostrově,jedna básen...byly velice vstřícné!
Což se o sestrach,nebo personalu ve Varech říci nedá!Jistě,souhlasím,že každý máme den blbec,ale v této nemocnici to není den,nýbrž dny...měsíce,možná roky:-) tento přístup k prvorodičkám není humani,je to smutný....Netvrdim,že všechny sestry jsou stejné,to ne!!!!
Pokud si,ale začneme příští rok platit pobyt v nemocnici,měl by personál zlepšit chování k pacientum!(tím myslim více vstřícnosti,pochopení,možná i pohlazení:-) atd.........
No a že se zde platí za obrázek miminka z ultrazvuku,To v Ostrově není!!
Předchozí