Potrebovala bych poradit. Asi pred pul rokem jsme zacali s manzelem uvazovat o miminku. Vysadila jsem HA a po 2 měsících otěhotněla. Bohužel došlo k zamlklemu potratu, což dost přičítám té HA. Teď jsem si našla zaměstnání, které mě moc baví, takže o miminko bych se chtěla pokoušet asi tak za rok. Chtěla jsem se znovu vratit k HA, ale po přečtení tohoto článku, jsem začala uvažovat o metodě plodných a neplodných dní. Na druhou stranu se docela bojim, jak dalece muzu teto metode verit. Měsíc jsem si zkoušela měřit teplotu. Při délce cyklu 33 dní pozoruju vzestup teplot 18-19 den.Dokonce jsem si v tu dobu dělala ovulační test a vyšel mi. Ale stejne me hloda cervik pochybnosti a nutim partnera, aby si bral i v neplodnych dnech kondom. Bojim se zbytecne?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.