jen jsem Tě chtěla uklidnit, že i z jednoho prsu jde kojit. Já jsem své první dítě kojila 2 měsíce z obou prsů a dalších 16 měsíců jen z jednoho prsu. Z úplně blbého důvodu. Měla jsem takové křeslo, kde se mi z pravého prsu kojino mnohem lépe než z levého. Tak jsem z levého kojila jen když už jsem v něm cítila moc mléka. Tím jak jsem ho šidila, tak se v něm tvořilo mléka čím dál méně až jsem kojila pořád jen z jednoho. Teď mám druhé dítě. V levém prsu mám trochu méně mléka, ale moc se snažím to vyrovnávat a poctivě kojím z obou .... raději tedy koj rovnou z obou, předejdeš tím spoustě problémů (mimo jiné i mírné asymetrii prsů) :-) Hanka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.