| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Kladno

Rodila jsem v Kladně dvakrát,porody jsem měla úplně bez problémů,takže si nemohu vlastně ani na nic stěžovat.Jen před těmi třemi lety bylo hodně porodů na malé množství personálu,a proto si mě vlastně nikdo moc nevšímal.
Co bych pro příště uvítala:možnost epidurálu,možnost rodit v jiné poloze,nadstandartní pokoj(pokud je na pokoji více než 2 maminky,šance na odpočinek je mizivá a navíc návštěvní doba je strašně krátká,takže manžel nestíhal přijet).A hlavně bych měla už daleko větší strach o miminko,takže bych volila porod v porodnici,kde mají hodně zkušeností a vybavení pro miminka s nějakými problémy.(I když jsou zde určitě i výborní lékaři a sestřičky.)
A ještě k těm tolik zmiňovaným a obávaným nástřihům:nebyla jsem nastřižená ani jednou a ani jsem pak neměla žádné potíže.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.