Rodila jsem v Kladně dvakrát,porody jsem měla úplně bez problémů,takže si nemohu vlastně ani na nic stěžovat.Jen před těmi třemi lety bylo hodně porodů na malé množství personálu,a proto si mě vlastně nikdo moc nevšímal. Co bych pro příště uvítala:možnost epidurálu,možnost rodit v jiné poloze,nadstandartní pokoj(pokud je na pokoji více než 2 maminky,šance na odpočinek je mizivá a navíc návštěvní doba je strašně krátká,takže manžel nestíhal přijet).A hlavně bych měla už daleko větší strach o miminko,takže bych volila porod v porodnici,kde mají hodně zkušeností a vybavení pro miminka s nějakými problémy.(I když jsou zde určitě i výborní lékaři a sestřičky.) A ještě k těm tolik zmiňovaným a obávaným nástřihům:nebyla jsem nastřižená ani jednou a ani jsem pak neměla žádné potíže.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.