Bylo to moje druhé těhotenství, které skončilo porodem zdravého syna Marečka 13.ledna 2007.Poslední kontrola v gynekologické poradně vycházela na termín porodu. Kontrola proběhla byla jsem otevřená na 4 vše je vpořádku buďte připravená. Pokud by nenastal porod nástup v pátek 12.ledna 2007 do nemocnice v Trutnově. Jelikož porod nenastal nastoupila jsem dle termínu do porodnice v 08:00hod příjem: běžné vyšetření a čekání na lékaře aby mě píchnul vyvolávačku. V 14:30hod píchnuta vyvolávačka první stahy přišly 00:30hod kolem 06:00hod mě sestra odvedla po dohodě jsem byla oholena (ikdyž s oholením mám kožní problémy je to lepší lépe se hojí nástřih) proveden klistýr (nechala jsem si vypsat recept na Yal). Porodní bolesti byli velké, ale sestřička která mě měla byla super s doktorkou Melešíkouvou, která se snažila nejdřív bez nastřižení pak s nastřižením to též nešlo nakonec použily VEX a malý byl venku doktorka z dětského ho nejdřív zkontrolovala pak Marečka umyli Druh mohl fotit a pak také ukázat. Dětská doktorka mě sdělila že si malého nechají na pozorování i když má skóre 10 10 10 jinak je vše v pořádku. Doktorka Melešíková mě prozatím zašívala. Co se tíče přípravy a porodu velmi profesionální celého personálu.
Na pokoji mě docela vadil hlučný ventilátor na toaletě a jelikož jsem malé postavy tak koupací umyvadla pro miminka jsou vysoká špatně se mě koupal Mareček.
Co se týče sester super až na dětské sestry obracet se s prosbou o radu nebo o pomoc bylo "někdy" problematické neochota.( i když na druhou stranu omílat stále jedno a to samé taky by jste toho měly dost, ale je to jejich práce!!!!) Nesmíte se nechat. Druhá výtka: ukázky koupání a vůbec všeho co se tíče dětí si každá sestra vykládla po svém a když jste potřebovali pomoc nebo poradit tak byla docely neochotné.Třetí výtka a asi nejvíc co mě vadila jak pomlouvají mě, ale i jiné rodičky.( jediné řešení VYRUŠIT je z rozhovoru a v klidu vysvětlit, že nikdo není dokonalý.) Jinak to šlo i s dětskými sestrami.
Ještě jedna věc dvakrát mě naháněli s jídlem, že už to chtějí odvést.
Ale když to porovnám s nemocnicí v Ostravě Fifejdy kde jsem ležela jelikož první gravidita končila potratem. Už příjem na pohotovosti byl šokující chování sestry a doktorky sepsáním skoro životopisu co Vám tam dají za papíra na podpisování hrúza. Neochota od začátku až do konce po zákroku jsem se pozvacela sestra ně v tom nechla ležet hodinu než ji pacientka důrzně požádla aby mě převlíkla postel. Po probuzení aby převlíkla postel jsem měla bolesti cítila jsem, že mě pálí v podbříšku sestra odsekla to je normální kdyby jste se nepoblila tak se nemusíte hýbat a nic by Vás nebolelo pak jem musela na záchod k ránu jsem usla to pak začala vizita do pokoje vešlo asi cca 20 lidí v páštích sestra mě roztáhla nohy tak, že mě zabolel kyčel se sktrým mám problémy a ještě se osopila že nejsme vúbec připravené ( nikdo nic něřek) hned jsem požádlala o negativní reverz na který jsem čekala 16:30 bez snídaně a oběda. U sepisování reverzu jsem se nestačila divit papíry které jsem na začátku měla vyplňit byli dopsány jiným perem a co se týče samotného zákroku ktomu mě taky nic neřekly ač jsem se ptala. V papírech jste vyplnila že to nechcete vědět. Na můj dotaz proč je to tady přepsaný ta tady je jiná barva pera jsem odpověď nedostala. Přístup doktorů a sester byl od začátku příšerný. Jako kdybych zato nmohla že jsem potratila.
Hodnocení Trutnov SUPER super super
Ostrava Fifejdy PŘÍŠERNÝ neochota hrůra
Předchozí