| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Petule,

Tvůj gynekolog je tedy dost netaktní, řekla bych, že je to od něj minimálně neprofesionální. Já jsem u gynekologa poprvé byla ve třiadvaceti, věcně se zeptal, já mu věcně odpověděla a tím to skončilo (jo, a ptal se vlastně kvůli ultrazvuku dělohy - jestli to může zkusit "spodem" :-)). A od té doby k němu jednou ročně zajdu, a o panenství jsem přišla dva týdny před šestadvacátými narozeninami, což se můj gynekolog podobně věcným způsobem dozvěděl dotazem před preventivní prohlídkou. To mé "staropanenství" nebylo způsobeno tím, že bych onen otvor nějak urputně hájila - spíš tím, že se do té doby nevyskytl nikdo, komu bych to panenství chtěla dát (také jsem nikdy s nikým nechodila). Svému milému jsem to řekla předem - trochu jsem se bála, že mě bude považovat za divnou, ale hrozně si toho považoval (a považuje doteď :-)). Je fakt, že to není moc standardní, uchovat si panenství tak dlouho (zvláště když je člověk nevěřící a není vázán žádnou povinností čistoty), ale snad bychom neměly přicházet o panenství s náhodnými osobami mužského pohlaví jen proto, abychom to už měly za sebou...? Myslím, že každý má svůj čas, a ve Tvém věku bych nesmutnila...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.