Přeju všem rozumným maminkám fajn předvánoční čas...
Tak to si ale paní dovolila opravdu hodně - kritizovat paní doktorku Henčlovou. Teď se na ni sesypou jako vosy ty maminky, které mne tak rády kritizují za mé příspěvky a to co vyčítají mně, dělají ony přesně tak. Já píšu o tom, že nesouhlasím s přístupem Radmily Dorazilové k maminkám a hned mě tady spousta žen kritizuje za můj názor a přitom jedním dechem dodávají, že jde o diskuzi, kde se každý může vyjádřit. Píšou o tom, že křivdím maminkám, které napíšou jiný názor, než je ten můj a přitom by se měly zamyslet, neboť jsou to ony, kdo píšou v tomhle duchu. S tím rozdílem, že já nikomu nenadávám, ani nepíšu věci typu - s touhle ženou bych se nikdy nechtěla poznat. Já jsem naprosto pohodová maminka, která se všemi ráda vychází. Jen zkrátka nejsem spokojená s rádoby péčí paní Dorazilové.
Je opravdu k pláči, jak některé z Vás kritizují příspěvky ostatních, vyčítají jim, že osočují druhé a přitom jsou to ony, kdo ve skutečnosti tohle dělají. Napsala jsem to sem už několikrát, ale jak je vidět, některé si z mého psaní prostě vyberou jen něco a zbytek jim jaksi uniká.
Takže teď bude zajímavé sledovat, jak budete napadat tu maminku, která si ""dovolila"" napsat svůj názor na paní doktorku Henčlovou. Je to její názor, ale některé z Vás se do ní pěkně pustí a napíšou, jak si vůbec mohla dovolit napsat něco takového. Tohle opravdu není diskuze - díky některým z Vás.
A proto je hodně důležitý fakt, že v pozdravu píšu všem rozumným maminkám. Není to adresováno těm, které souhlasí se mnou, jak tady už mnoho z Vás napsalo. Je to adresováno těm, které se nebojí napsat svůj názor.
Přeju všem rozumným maminkám hezký zbytek večera a nějak to předvánoční bláznění vydržte, ať mají tatínci a mimísci o svátcích pohodovou maminku. Hezké ""vánočky"" a prima rok 2008...
Předchozí