| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice Brno - Bohunice

Ahojky, tak i já přidám svůj názor na tuto porodnici a podělím se o zkušenosti. Takže před 3 a půl lety jsem zde rodila svého prvního syna. přenášela jsem tak jsem byla pozvána na vyvolání.( Starala se o mě porodní asistentka Ilonka Rašovská- anděl) :-)) Vše probíhalo v pořádku a když jsem malého tlačila docházel mu kyslík tak se nakonec narodil v celkové- císařem měl 3820g a 52cm. Po císaři jsem ztratila krev, tak jsem dva dny ležela s cévkou a kapačkami. Měli jsem s manželem nadstandart a on se tam staral prakticky sám o miminko.Po dvou dnech už jsme ta to byli dva.To byl první porod a ten druhý:Čekala jsem dvojčátka a vzhledem k předchozímu císaři, jsme volili klasický porod ale vyvolávaný ( aby mohli vše mít pod kontrolou už od prvních vztahů) Nastoupila jsem 12.12. 2007.Naštěstí byl volný nadstandart. Dostala jsem pilulku na rozjetí vztahů a asi za hoďku se to trochu rozběhlo ale nic moc druhou mi vzhledem předchozí sešívané děloze dát nechtěli, tak jsem dostala oxitocin. Tak to už bylo opravdu hodně:-(
Nechala jsem si píchnout epidurál. A pak už to bylo lepší. Konečně došlo k tlačení tak se první miminko rozhodlo ,že vzpříčí hlavičku a nepůjde dál. Takže zpět už to nešlo protože na něj už talčil jeho bráška. Takže zase v celkové- císař.Naštěstí vše v pořádku.První miminko mělo 2650g 47cm a druhé 2500g a 47cm .Po celou dobu se o mě starala zase porodní asistentka Ilonka Rašovská a pan doktor Radim Doubek. Byli fakt úžasní.Musím říct že jsem v Bohunicích byla moc spokojená s přístupem porodních asistentek a ženských sester a lékařů. No ty dětské byly o něco horší no ale... Jinak Bohunic mohu jen doporučit. Pěkné svátky vánoční přeje Alča a 3 kluci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.