Ahojte těhulky, maminky a všichni ostatní...
Já se tedy na porod teprve chystám, ale jsem rozhodnutá pro Pardubice. Dnes jsem v 35+4 tt a bohužel to není těhotenství jednoduché. V první řadě nám trvalo 10 let než se vůbec zadařilo, za další jsem měla problémy až téměř do konce 5. měsíce a 2 měsíce jsem si také poležela v nemocnici. Pár dní v Sanusu HK a zbytek v pardubické nemocnici. Musím říct, že ač je Sanus privátní sanatorium a za lůžko si zacvakáte pěkné peníze, pardubická nemocnice - gynekologie je mnohem lepší. Navíc jsem tam získala nezměrnou důvěru jak k MUDr. Tichému, u kterého jsem nakonec zůstala chodit do porodny, tak k sestřičkám (ne tedy všem)a v neposlední řadě i asistentkám na porodním sále, s kterými jsem se v pátek seznámila. Z vlastní iniciativy jsem si prostě v pátek zazvonila na porodním sále a bylo mi vše ukázáno, vysvětleno....
Takže : strach z porodu samozřejmě tak trochu mám, stát se může vždycky cokoliv, ale myslím, že přístup lékařů i ostatního personálu se v Pardubicích hodně změnil. Navíc je celá porodnice + gynekologie po rekonstrukci a pobyt tam, dá-li se to tak říct, je příjemný. Nejraději bych měla u porodu MUDr. Tichého, ale asi to nevyjde, tak budu mít jen trochu obavy koho "nafasuju" :-)
Přeji všem krásné těhotenství a snadný porod!!!
Předchozí